На Львівщині люди скаржаться на низький професіоналізм працівників ПриватБанку. Про це невдоволені клієнти розповіли на сторінці сайту “Мінфін”.

Як зазначається, у клієнта сталося непорозуміння через оплату послуг газопостачання після зміни постачальника.

«У цілому банком задоволений, але трапляється, що попадаєш на некваліфікованих працівників, як учора я. У мене «зависли» гроші у Львівгазбут, після переходу до нового постачальника. Я оплачував за газ зі своєї картки від імені тестя, який місяць назад помер», - розповів чоловік.

За його словами, тепер він не може забрати гроші, і лише на його численні звернення йому підказали взяти довідку у банку, що саме з його картки здійснювались оплати «Квитанції, які я показував - не допомагали», - пояснює клієнт.

20 травня, після годинного очікування в черзі, він звернувся у відділення 11/1 у місті Дрогобич, на вулиці Малий Ринок. Там йому в категоричній формі відмовили, сказавши, що такі довідки не видають, пропонували роздрукувати квитанції, які у мене є, та ще повчали, що не можна проживати в помешканні, де немає права власності.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Після цього я поїхав в м. Трускавець у відділення, що по вулиці Героїв УПА, 2, де молоденька дівчина без проблем вирішила моє питання, замовила відповідну довідку, яка надійде на протязі п’ятьох днів», - додав чоловік.

«Ось такі різні працівники. Хотілось би, щоб некваліфікованих замінили на таких працівників, як у місті Трускавці», - підсумував він.

Раніше повідомляли, киянка поскаржилася на "ПриватБанк – "5 днів йде миттєвий переказ".

Як повідомляв Знай.uа, клієнт ПриватБанку нарвався на "гопників" і отримав на себе підставний кредит.

Знай.uа писав, у Києві шахрайка з сином виманювала гроші у довірливих продавців - "Cімейний підряд".