В Україні вже на повну стартує дачний сезон. Городники вже починають висаджувати різноманітні культури та мають на меті отримати максимальний врожай. Особливо це стосується огірків, які є найпопулярнішою городиною.
Проте такі сподівання не завжди справджуються. Для того, щоб отримати хороший врожай потрібно використовувати добрива. Адже часто виявляється, що до моменту дозрівання, наприклад огірків на грядках виявляється не так багато, як хотілося б.
Щоб такого не сталося і ваш врожай тішив вас, потрібно використовувати добрива. Городники часто у таких випадках використовують народні методи, проте не всім можна удобрювати огірки.

Вирощування огірків, скріншот з відео
Вирощування огірків, скріншот з відео

Нашатирний спирт

Нашатирний спирт вважається досить універсальним засобом. Його можна використовувати як для підгодівлі, так і для позбавлення від шкідників. Однак даний розчин абсолютно не підходить для огірків.

Річ у тім, що нашатирний спирт викликає активне зростання культури. Але це не є добре, адже, віддавши більшу кількість поживних речовин, рослина виснажується і поступово вмирає.

огірки, скріншот з відео
огірки, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Кінський гній

У цьому добриві міститься велика кількість аміаку — одного з головних ворогів огірків.

Розчин йоду

Розчин йоду дуже популярний серед городників. Проте у випадку з огірками використовувати даний засіб не рекомендується, адже овочі будуть гіркими на смак.

Нагадавши, які рослини не можна садити на одній грядці: корисна таблиця сумісності.

Як повідомляв портал Знай.ua , правильна підгодівля і підрізування: з цими порадами малина порадує вас багатим і солодким урожаєм до зими.

Також портал Знай.ua писав, як виростити солодкий буряк і зібрати багатий урожай: важливі Поради для городників.