Всесвітньо відомий голлівудський актор Джозеф Гордон-Левітт звернувся до українців з проханням про допомогу.

У четвер, 13 травня Гордон-Левітт на своїй сторінці у facebook опублікував прохання про допомогу в новому масштабному культурному проєкті. Метою цього проєкту є об’єднання творчих людей з усього світу.

Джозеф Гордон-Левітт, скріншот з відео
Джозеф Гордон-Левітт, скріншот з відео

При цьому зірка блокбастерів “Початок”, “Темний лицар: Відродження легенди”, “Місто гріхів 2” ілюстрував своє повідомлення фотографією Львівського залізничного вокзалу. Це фото зроблене Віктором Бистровим.

“Вітаю, друзі з України! Шукаю круті фото з України для нового проєкту. Публікуйте свої фото і читайте більше про проєкт”, – написав актор.

Також Гордон-Левітт дав посилання на створений ним сайт HitRECord, який вже понад десять років об’єднує творчих людей зі всього світу. Стосовно фото, то як зазначається, це може бути що завгодно – природа, міські пейзажі, тварини, рослини чи будівлі.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що у сквері імені Кузьми Скрябіна, що поблизу обласної філармонії у Хмельницькому, з'явилася оригінальна локація-мурал на згадку про відомого співака.

Як повідомляв портал Знай.uа, львів'янам показали, як одягалися жінки у 50-их роках XX століття. На фото видно, як жінка одягнена в елегантне пальто зі стильним коміром.

Також Знай.uа писав, що львів'янам показали, як проводили весілля на Галичині більше як півстоліття тому.