В Instagram за життям Олі Цибульської стежить майже 800 тисяч підписників. З ними відома співачка та ведуча активно ділиться подробицями з професійного та особистого життя.
Цього разу у своєму Instagram у розділі stories Ольга Цибульська показала своїм фанатам кумедні кадри. Зірка приміряла на себе образ вчительки. На опублікованих кадрах видно, що Цибульська одягла перуку та зробила об'ємну зачіску.

Скріншот stories
Скріншот stories

Для більшого антуражу Цибульська одягла піджак у ромашку, а під нього білу сорочку. Все це співачка доповнила намистом з перлів та кулоном з серцем.

Скріншот stories
Скріншот stories

Також Цибульська показала підписникам кадри у цьому образі які вона зняла разом з Віталієм Козловським. Вони розіграли сценку, що начебто співак завітав до своєї вчительки.

Скріншот stories
Скріншот stories

"Добрий день, Віталік. Знаєш, я не вірила що з тебе щось виросте, а виросло. Я дивлюся, що виросло", - сказала Цибулька.

А в кінці Цибульська нібито накинулася на Козловського аби поцілувати його.

Нагадаємо, кума Дзідзьо Цибульська повелася на розіграш матері: "Як запхати велику…". Співачка розповіла, як піддалася на провокації мами

Як повідомляв портал "Знай.ua", кума Дзідзьо Ольга Цибульська насмішила підкатами з Instagram: "Ми не шкарпетки, але були б прекрасною парою". Відома співачка розповіла про повідомлення з соцмережі

Також "Знай.ua" писав, кума Дзідзьо Цибульська показала красуню-маму, українці охнули – "Як близнючки!". Співачка щиро привітала маму зі святом