Популярний український співак Арсен Мірзоян частенько ділиться зі своєю аудиторією подробицями з особистого та професійного життя. Публікації артиста активно обговорюють майже 50 тисяч підписників, і дійсно, є що: співак займається спортом, любить подорожувати з дружиною Тонею Матвієнко і проводити час з дітьми.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram Мірзоян виклав кадр на фоні знімку легендарного гурту The Beatles. На другій світлині - скріншот з карт мобільного телефону після пішої прогулянки. Маршрут, треба сказати, вийшов незвичайний: Арсен його вибудував таким чином, аби повторити контури легендарного кадру, де співоча четвірка переходить дорогу.

"Доброго ранку. Доречі, хто знав, що спочатку був трек #scrambledeggs а вже потім #paulmccartney переписав текст і з‘явилася, усім відома #yesterday?", - поцікавився співак.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Тоня Матвієнко в латексі показала, хто тут погана дівчинка. Зірка зізналася, що у свій День народження мала ще одну мрію. Вона хотіла разом зі своїми дочками знятися для обкладинки модного глянцю.

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко розкрила секрети успішного життя в 40 років: "Ще не всі знаєте"

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян засвітився на тлі засмаглих львівських красунь: поки Тоня Матвієнко з подружками