У Львові правоохоронці оголосили в розшук 20-річну Іванну Дурду, мешканку Стрийщини, яка зникла місяць тому.
Про це повідомляє "zaxid.net".
На Львівщині розшукують 20-річну Іванну Дурду, її востаннє бачили 5 квітня, тоді дівчина виїхала зі Стрия до Львова, відтоді її ніхто не бачив. Зараз її телефон не відповідає. Дівчина родом з села Конюхів, біля Стрия. Раніше дівчина навчалася у Львові, але її відрахували з навчального закладу.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

Особливі прикмети зниклої: 160 см зросту, у неї карі очі та світле волосся, має татуювання на лівій ключиці у вигляді пташок. У якому одязі була в день зникнення – невідомо.
Уважно придивіться до фото дівчини, якщо ви бачили цю дівчину чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або ж за номером телефону. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я дівчини.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще