Український артист Арсен Мірзоян має досить широку армію прихильників. Тому аби бути з ними ближчим Заслужений артист України часто ділиться у своєму Instagram новими світлинами чи моментами з життя.

Нещодавно Арсен Мірзоян разом зі своєю дружиною Тонею Матвієнко та донькою Ніною відправилися на відпочинку до Єгипту. У своєму Instagram співак показує фанатам, як проводить родинний відпочинок.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

Цього разу Мірзоян опублікував нове фото з відпочинку. На фото видно, як артист лежить на пляжі та засмагає під сонячними променями. Аби на повну насолодитися відпочинком Мірзоян вирішив посмакувати стиглим та солодким кавуном.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто зазначити, що хоча Мірзоян з родиною нещодавно приїхали до Єгипту можна помітити, що Заслужений артист України вже помітно засмаг. Проте судячи з фото, Арсен Мірзоян вирішив не зупинятися та засмагнути ще дужче.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко в латексі показала, хто тут погана дівчинка. Зірка зізналася, що у свій День народження мала ще одну мрію. Вона хотіла разом зі своїми дочками знятися для обкладинки модного глянцю.

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко розкрила секрети успішного життя в 40 років: "Ще не всі знаєте"

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян засвітився на тлі засмаглих львівських красунь: поки Тоня Матвієнко з подружками