Нещодавно українців шокували новиною про розлучення популярного українського артиста Дзідзьо та співачки Slavia. Та попри це молода артистка продовжує розвивати свою кар'єру.
Окрім цього зірка досить активна у своєму Instagram, тут вона ділиться з підписниками новими світлинами та подробицями з життя. Цього разу вона розповіла, що вирушила у мандри Україною. Спочатку вона завітала до Одеси та Одеської області.

Slavia:  фото з instagram
Slavia: фото з instagram

"30 км від міста, і я опинилася в іншому світі. У світі обривів, пустельного пляжу, та ідеального моря. Точка на карті - #Санжійка. Мені вона чимось нагадує Португалію. Здається, що я біля океану. Тут красиві пейзажі. Це один із найменш людних пляжів Чорного моря", - розповіла Slavia.

Slavia:  фото з instagram
Slavia: фото з instagram


Після цього Slavia поїхала по узбережжю Грибівка, Кароліно-Бугаз, опинилася в Затоці. За словами зірки раніше вони з родиною часто тут відпочивали, але востаннє вона відвідувала це місце в 16 років.

"Нахлинули приємні спогади... Знайшла місце, де ми зупинялися. Воно змінилося до невпізнання... Це й не дивно. Все змінюється з часом. І ми змінюємося. Наступна точка на карті Шабо — центр культури вина, але це вже інша історія... 🍷", - розповіла Slavia.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше ми повідомляли, кума Дзідзьо Цибульська відкрила українцям секрет щастя.

Як повідомляв "Знай.uа", одружений Дзідзьо впав у дитинство і показав улюблену іграшку хлопчиків.

Також "Знай.uа" писав, що дружина Дзідзьо Slavia закликала українок вимкнути телевізор