Можливо хтось подумає, що Анна у військовому однострої й Анна у вишитій власноруч сукні дві різні жінки, кожна з яких по-своєму прекрасна.
Жінка зізнається, що коли тільки пішла служити, доньки зміну її іміджу сприйняли по-різному. Старша вимагала, аби мама вдяглася гарно, а молодша ж висловила своє коротким "прикольно!". Проте в обох був легенький шок, передає "Операція об'єднаних сил".

Фото: Операція об'єднаних сил
Фото: Операція об'єднаних сил

Зараз, зізнається Аня, обидві доньки, 18-річна Юля і 8-річна Даринка, і чоловік Олександр – військовослужбовець, вже звикли до того, що мама служить, що мама там, на Сході, захищає Україну. І знають, що навіть на фронті їхня мама, яка за освітою вчитель образотворчого мистецтва, зробить все для того, аби світ навкруги став яскравішим.
Так з легкої руки жінки кольоровими орнаментами оздобилися стіни в коридорах підрозділу, розквітли фантастичними рослинами в житлових кімнатах. Проте жінка не лише вправна мисткиня, вона ще й хороший солдат, який вміє вправлятися з кулеметом.

Фото: Операція об'єднаних сил
Фото: Операція об'єднаних сил

"Люблю стріляти, люблю зброю, люблю навіть замаститися, розбираючи її. Щоправда, кулемет - це поки що "найсерйозніше", з чого мені доводилося стріляти. А взагалі, найважче в армії, було наважитися сюди прийти після 15 років викладання у школі. Морально тут легше, фізично буває важче. І відверто вам скажу, армією ще "не натішилася", у мене тут ще багато планів", - каже вона.

Аня каже, що серед тих, за ким найбільше сумує, не лише рідні, а й учні. Але й тут вона знайшла застосування своїм педагогічним навичкам: займається із юними вихованцями недільної школи, що діє при греко-католицькому храмі в одному з прифронтових сіл Луганщини.

Нагадаємо, мирні мешканці гинуть від російських мін: ЗСУ змушені вжити найжорсткіших заходів. Мешканці українських населених пунктів гинуть від російських мін

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донбасі путінські бойовики обстріляли вантажівку з українцями: кулі пройшли на виліт. За словами українських захисників, російські найманці вдалися до безпрецедентного порушення

Також "Знай.ua" писав, 7 років з першого великого бою під Слов'янськом: спогади військових про загиблих героїв. Якими були перші бої під Слов'янськом