Популярна співачка Ірина Федишин зізналася, що в школі та за часів студентства бувало таке, що хлопці не відповідали їй взаємністю. Вона зізнається, що все це дуже болісно переживала і довго плакала.

"Я все це дуже болісно переживала, тому це дійсно такі неприємні відчуття", - каже Федишин.

Ірина Федишин, скірншот
Ірина Федишин, скірншот

Проте зірка зізнається, що подібні відмови мотивували її ставати кращою та гарнішою. Тому аби хлопці самі пожалкувати, що втратили таку дівчину, вона завжди намагалася стати гарнішою.

"Мене брала така злість. Думаю, раз так, я тобі покажу яка я є. Хотіла красивіше виглядати, доглянутіше, піти у спорт зал, покачати прес. Навпаки нехай він заздрить, яка ж класна дівчина, а я її втратив", - каже вона.

Проте у такі моменти каже Федишин важливо виговоритися. Тому на допомогу їй приходила її мама, саме вона могла її підтримати та розрадити у тяжкі моменти.

Нагадаємо, Ірина Федишин нахилилася над камерою так, що груди ледь влізли в об'єктив.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.

Також портал Знай.uа писав, що втомлена Ірина Федишин показала, як вчить уроки на дистанційці: батьки зрозуміють.