Відома українська співачка Ірина Федишин має багатотисячну армію шанувальників. Аби бути з ними ближчою вона у своєму Instagram ділиться різноманітними моментами з життя та новими світлинами.
Цього разу у День матері, який відзначали 9 травня Ірина Федишин у своєму Instagram зворушливо привітала маму з цим святом. Зірка подякувала своїй мамі за турботу та ласку, які вона дарувала їй всі ці роки.

Ірина Федишин з мамою, фото з instagram
Ірина Федишин з мамою, фото з instagram

При цьому співачка привітала всіх жінок, які відчули радість материнства зі святом та побажала їм всього найкращого.

"Моя найрідніша ❤️ Мамо, дякую за турботу, ласку та безмежну любов 💐 Усіх, хто відчув радість материнства, щиро вітаю зі святом 🌸", - зазначила Ірина Федишин.

Ірина Федишин з мамою, фото з instagram
Ірина Федишин з мамою, фото з instagram

Також Ірина Федишин опублікувала миле фото зі своєю найріднішою матусею. На фото вони обидві позують у білих брючних костюмах. При цьому мама Федишин у руках тримає розкішний букет білих троянд. Варто відзначити, що зірка дуже схожа зі своєю матусею.

Нагадаємо, Ірина Федишин нахилилася над камерою так, що груди ледь влізли в об'єктив.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.

Також портал Знай.uа писав, що втомлена Ірина Федишин показала, як вчить уроки на дистанційці: батьки зрозуміють.