Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик в Instagram показала, як відпочиває у колі сім’ї. Цього року її День народження майже збігається зі святом Матері.

«Доброго ранку! Дякую за всі емоції, які ви подарували мені вчора! Мій день народження плавно переростає в день Матері. Яка радість прокинутися від поцілунків дітей. Щастя - в дрібничках: в найсмачнішій каві від чоловіка, в запитаннях дітей «що вдягнути», в маніпуляції що «з’їси цукерку тільки після сніданку»...», - зізналася ведуча.

«Обожнюю його величність ранок, обожнюю прокидатися ще вдосвіта, навіть на відпочинку, обожнюю залишатися наодинці зі своїми думками... Це особлива магія. А ще, обожнюю свій день народження!», - додала Ребрик.

Вона також пояснила, як навчилася цінувати це свято.

«Колись я, так само, як і багато хто з нас (чомусь я впевнена), грішила словами, що «не люблю свій День народження». А потім, коли вперше стала мамою, зрозуміла, що не маю права так думати! Бо це найкращий день в житті Мами. Ми так чекаємо на зустріч із дитиною, а потім дитина виростає і починає говорити «Не люблю цей день». Ні! Не можна! Любіть! Насолоджуйтесь! Вітайте в свій День народження своїх мам, дякуйте і завжди знайте, що цей день для неї - найкращий. Тому давайте сьогодні зайвий раз нагадаємо їм про свою любов!», - закликала Ребрик.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Всім, хто ще не відчув радість материнства- все буде, головне вірити і пам’ятати, що це найкраще, що може статися з жінкою!», - вважає Лілія.

«Вітаю вас зі святом. Всім матусям любові і краси», «Поздоровлення найкращій матусі! Нехай дітки завжди Вас радують!», - долучаються до побажань українці в коментарях.

Нагадаємо, телеведуча Ребрик з чоловіком перевершили Настю Каменських: "Попа, як у Лілі". Лілія Ребрик показала розваги зі своїм чоловіком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", заміжня Ребрик забула про все в обіймах Анатоліча: "Нам приємно". "Весна. Ранок. Настрій"

Також "Знай.ua" писав щаслива Лілія Ребрик встигла розговітися з коханим чоловіком - "Божа благодать!".Зіркова родина показала, як святкує Великдень