У Львові волонтери влаштували прибирання у лісі та самотужки розсортували сміття. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» в соціальній мережі Facebook.

Тепер містян просять допомогти винести пакети з відходами до смітників.

«Друзі, днями буде гарна погода і більшість підуть до лісу… Якщо ви бачите мішки зі сміттям, захопіть один з собою і винесіть. Хтось те сміття зібрав вже. І не забувайте прибирати сміття після себе. Всім гарних вихідних!», - попросили автори допису.

За словами волонтерів, єдина допомога тепер потрібна у тому, щоб донести зібрані відходи до сміттєвих баків.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Трохи посортували гору сміття в нашому лісі. Запрошуємо небайдужих до доброї справи! Потрібно винести кульки/мішки на смітник. Якщо ви повертаєтесь з лісу, захопіть один мішок з собою, ми будемо дуже вдячні! І якщо є можливість організувати авто для вивозу - ласкаво просимо!», - просять вони.

«Честь і хвала людям, які прибирають... Стид і сором тим, хто насмітив у рідному місті...», «Це вже взагалі завал... Люди не мають совісті», - коментують повідомлення містяни.

Нагадаємо, що у Києві співробітники інтернату грабували хворих дітей: ганьба з ковбасою обурила країну.

Як повідомляв портал "Знай.uа " , публічний список і два дзвінки на день: слуги народу " врятували українців від шантажу підступних колекторів.

Також "Знай.uа " писав, що українець показав, що ПриватБанк творить з клієнтами.