У четверг, 6 травня, в Львові на вулиці Лисинецькій пограбували квартиру на першому поверсі. Злодії вирізали дірку в двері балкона, через яку змогли відкрити собі прохід до помешкання. Постраждалим тепер залишається лише сподіватися на допомогу випадкових свідків.

Про це на сторінці Facebook-спільноти "Варта 1" пише користувачка Hanna Stolyarova.

"На вулиці Лисинецька 4 ( приблизні години пограбування - від 9.00 до 16.00) пограбували квартиру на 1 поверсі Вирізали дірку в балконних дверях. Велике прохання про допомогу. якщо хтось щось бачив , чи бачили підозрілих осіб ,можливо в когось є камери , які могли зафіксувати ,звернутися по телефону +380 (63) 232 08 89. Або зателефонувати в поліцію.

Поліція і слідчі були, але маю більшу надію на випадкових свідків. Буду вдячна за будь-яку інформацію", - пише жінка.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру.