Відома українська акторка Ольга Сумська, яка отримала шалену популярність завдяки серіалу "Роксолана" привітала свого чоловіка Віталія Борисюка з річницею весілля.

Відповідною публікацією зірка поділилася у своєму Іnstagram.

Цьогоріч зіркове подружжя Ольга Сумська та Віталій Борисюк святкують 25 річницю весілля. За словами Ольги ці роки поруч з коханим чоловіком пройшли непомітно, при цьому за її словами почуття тільки зміцнилися.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк, фото з instagram
Ольга Сумська та Віталій Борисюк, фото з instagram

"25 років, як один день! ❤️ ❤️ 6 травня 1996 ми з @vitaliyborysyuk сказали одне одному «так»!Як швидко пролетів час...Почуття тільки зміцнились, а спогади бентежать душу...Дай Боже сил і натхнення, коханий, на довгі роки!ЛЮБЛЮ!Дякую за романтичні подарунки!💋", - написала Ольга Сумська.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк, фото з instagram
Ольга Сумська та Віталій Борисюк, фото з instagram

Також Сумська опублікувала кілька архівних кадрів з дня весілля з Борисюком. На одну з найважливіших подій у житті Сумська одягла коротеньку сукню піджак, а доповнила все це фатою та букетом троянд. Натомість Борисюк одягнув костюм пісочного кольору та коричневі туфлі.

Нагадаємо, рецепт паски від Ольги Сумської до Великодня 2021: приготує навіть дитина.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Сумська зізналася, чому не спілкується зі своєю сестрою Ольгою: "я вибираю так жити".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська отримала оригінальну пропозицію від відомого продюсера: "чи варто?"