На Львівщині розшукують молодого чоловіка, який зник ще 23 квітня. Про це розповіли у Пошуково-Рятувальній Волонтерській Асоціації на сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, Міщенка Василя Івановича, уродженця міста Винники Львівської області, який проживав у місті Городок тієї ж області, востаннє бачили 23 квітня.

Чоловік 1993 року народження тоді вийшов з дому, та назад так і не повернувся.

Прикмети 28-річного зниклого чоловіка – 175 сантиметрів зросту, худорлявої статури, темноволосий, коротко стрижений, кароокий.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

На момент зникнення був одягнений у: куртку чорного кольору з капюшоном, спортивні штани сірого кольору, чорні кросівки, рюкзак сіро-зеленого кольору з шкіряними вставками.

Усіх, хто міг бачити чоловіка чи знає, де він може перебувати, просять повідомити за номером телефона до поліції, або ж волонтерам-пошуковикам.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.