У Львові водій маршрутки відмовив школярці у пільговому проїзді буцімто через те, що о 16:00 вона не може повертатися зі школи: надто пізно, уроки закінчуються раніше. Чоловік змусив дівчинку платити за проїзд, хоча вона і не мала цього робити.

Про дику поведінку на своїй сторінці в Facebook розповів батько учениці, користувач Іван Савицький.

"05.05.2021 приблизно о 15:50(16:00), моій дитині, учениці ліцею ЛМР "Просвіта" водієм ось цього маршрутного таксі #34 було відмовлено в пільговому проізді посилаючись на неіснуючі обмеження проізду пільгових категорій в такий час. Відмовлено різко і хамсько: яка школа в 16:00? Що ти собі придумала? Плати як всі", - розповів чоловік.

Львів'янин зазначив, що вважає таку поведінку не лише хамською, але й шахрайською, оскільки обмеження в проїзді пільгових категорій комісія скасувала ще 27 квітня 2021 року. Савицький додав, що вже написав скаргу на гарячу лінію Львова.

"І якщо ти, му*ило, випадково вмієш користуватись фейсбуком і прочитаєш це, напиши мені. Я підійду на кінцеву на Білогорщу. . Поговоримо", - написав львів'янин.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, раніше "Не хочеш здохнути, тв * рь?": "Гола" пасажирка маршрутки накинулася на чоловіка через зауваження.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Маршрутку на ходу огорнув густий дим-гальма втомилися, пасажири ледь не посивіли: "водій з вогнегасником..."

Також "Знай.ua" писав, що Під Києвом маршрутник отримав кулю в ногу і повіз пасажирів далі.