Українська співачка Ірина Федишин має досить широку аудиторію шанувальників. Тому зірка у своєму Instagram активно ділиться з підписниками новими світлинами та подробицями з життя.
Цього разу Федишин вирішила привітати всіх Віталіїв з Днем ангела й зокрема свого чоловіка. Вона побажала йому багато любові, натхнення та звісно ж здійснення всіх мрій та планів.

Ірина Федишин з чоловіком, фото з instagram
Ірина Федишин з чоловіком, фото з instagram

"З Днем Ангела, мій Віталік 💝 Люблю тебе 💞 Здоров’я міцного, натхнення, любові та здійснення усіх мрій 🎈🎉🎁 Зі святом усіх, хто носить це красиве ім‘я!", - написала Ірина Федишин.

Ірина Федишин з чоловіком, фото з instagram
Ірина Федишин з чоловіком, фото з instagram

Також Ірина Федишин опублікувала два милі фото зі своїм чоловіком Віталієм Човником. На першому фото співачка ніжно цілує свого обранця у щічку, а на другому вони обоє усміхаються на камеру.
Для фото зірка обрала світлий образ, вона одягла світлі джинси, білі кросівки та куртку такого ж кольору. Щоб розбавити світлі тони, то Федишин одягла зелений светер. Натомість чоловік співачки одяг джинси, білу футболку та яскраву куртку.

Нагадаємо, Ірина Федишин опинилася в іншій країні з тримісячним малюком на руках: "Зовсім не етично".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин пригадала, як чоловік зробив їй пропозицію: "Підійшов офіціант і..."

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.