Ірина Федишин показала своїм фанатам, яко вони з чоловіком вирішили розіграти своїх дітей у обливаний понеділок.

Відповідним відео зірка поділилася у своєму Instagram.
Ірина Федишин родом зі Львова, а у цьому регіоні дуже люблять святкувати різноманітні свята. Особливо це стосується Великодня, адже у цей день є можливість зібратися всією родиною за одним столом.

Діти Ірини Федишин, скріншот
Діти Ірини Федишин, скріншот

Також у львів'ян існує така традиція, як обливаний понеділок. Його відзначають у другий день Великодніх свят. Вважалося, що вода цей день стає цілющою та оздоровлює людей. Тому люди обливали водою одні одних.

Діти Ірини Федишин, скріншот
Діти Ірини Федишин, скріншот

Так Ірина Федишин показала, що вони з чоловіком вирішили долучити до цієї традиції своїх синів Олежика та Юрчика. На відео видно, як дітей позвали у ванну кімнату, ніби-то аби показати котика, а вже коли вони залізли у ванну, то їх облили водою.

Діти Ірини Федишин, скріншот
Діти Ірини Федишин, скріншот

Діти спочатку не зрозуміли, що ж сталося, а вже коли їх батько Віталій Човник викрикнув "Сьогодні обливаний понеділок", діти теж прийнялися обливати водою батьків.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще