Найкращою спортсменкою Львівщини стала 22-річна дівчина-борець. Про це повідомили на сторінці відділення НОК України у Львівській області у соцмережі Facebook.

За підсумками квітня 2021 року кращою спортсменкою Львівської області стала 22-річна дівчина-борець, майстер спорту України, Христина-Зоряна Демко.

У квітні спортсменка зі Львова взяла участь у чемпіонаті Європи, який проходив у Варшаві. Христина-Зоряна виступала в категорії до 55 кілограм і змогла отримати бронзову медаль.

Христина-Зоряна Демко є вихованкою Львівської обласної фізкультурно-спортивної організації громади"Спартак". Для неї це був дебютний Чемпіонат Європи в кар'єрі.

Представники відділення НОК України у Львівській області привітали спортсменку з гарним результатом на змаганнях та побажали їй нових перемог.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Вітаємо Христину-Зоряну та її тренерів з цією почесною відзнакою! Щиро бажаємо продовжувати покращувати свою майстерність і здобувати нові великі перемоги! Незабаром відбудеться урочиста церемонія нагородження, про що буде повідомлено додатково." - зазначено в публікації.

Публікація відділення НОК України у Львівській області: Facebook
Публікація відділення НОК України у Львівській області: Facebook
Публікація відділення НОК України у Львівській області: Facebook

Нагадаємо, що перша ракета України Еліна Світоліна гідно обіграла японську суперницю: "Перемога!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", виграла: Дар'я Білодід завоювала для України медаль чемпіонату Європи

Також, "Знай.uа" писав, що українські важкоатлетки показали "вищий пілотаж" на Чемпіонаті Європи: 10 медалей і 7 рекордів