Відомий український співак Арсен Мірзоян, який до того ж ще й чоловік співачки Тоні Матвієнко, показав, чим займається щоранку. Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Судячи з допису, співак зранку, ще о шостій годині, вирушив на пробіжку Шевченківським районом Києва, і подолав понад чотири кілометри за 40 хвилин.

«Краще пішки», - зазначив він, натякаючи на транспортну ситуацію в столиці.

«Згодна, пішки ходити ціле задоволення», «Хто піклується», - пишуть фанати виконавця та відомого стронгмена в коментарях.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Зазначимо, що Мірзоян уважно ставиться до свого здоров’я та часто бігає Києвом. Інколи він навіть намагається щось написати чи намалювати за допомогою свого маршруту, однак поки що йому це не дуже вдається.

Втім, Арсен Мірзоян із філософським гумором ставиться до своїх невдач на цій ниві.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян чуттєво привітав Тоню Матвієнко з Днем народження: "Моя королева". Арсен Мірзоян розповів про почуття до Тоні Матвієнко.

Як повідомляв портал "Знай.ua", напівголий Арсен Мірзоян змусив киян ловити дрижаки: "Як погодка?". Мірзоян показав, чим займався цілий ранок.

Також "Знай.ua" писав, Арсен Мірзоян у фартусі показав, чим годує Тоню Матвієнко: мрія кожної жінки. Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян порається біля плити.