Відома українська співачка Ірина Федишин анонсувала прем’єрний показ свого нового кліпу на пісню «Обійми». Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

«Вже завтра !!! Буду гостею в ефірі на каналі «Україна» о 8:30. Прем’єра кліпу «Обійми»», - пообіцяла вона своїм підписникам, публікуючи знімок з фотосесії.

На знімку красуня-співачка у розкішній сукні лимонного кольору збирається змінити зручні ботинки-берці на високі підбори.

«Це так круто! Дуже чекаю!!!», «Дуууже чекаю, завтра обов'язково увімкну», «Я люблю різну музику. Ваш голос чудовий, така собі Lana Del Rey по-українськи!», - вважають віддані фанати Ірини Федишин, коментуючи її повідомлення.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«За спиною Bubble Vaffle. Я не на Ірину дивлюся, а на те, що за спиною… Скажено хочу до Львова!», - зазначає один із підписників.

Нагадаємо, Ірина Федишин нахилилася над камерою так, що груди ледь влізли в об'єктив.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.

Також портал Знай.uа писав, що втомлена Ірина Федишин показала, як вчить уроки на дистанційці: батьки зрозуміють.