У четвер, 22 квітня свій День народження святкує Народна артистка України Наталія Сумська. Цьогоріч легендарній актрисі виповнюється 65 років.
Фанати зірки прийнялися у соціальних мережах залишати для неї теплі привітання та найкращі побажання.

"У неї крила за спиною!". Вітаю, люблю і вірю, що краща її роль попереду і вона ще не раз здивує нас силою свого таланту!Чарівна, незрівнянна Наталія Сумська сьогодні святкує день народження", - написала Наталія Лисюк на своїй сторінці у фейсбук.

Наталія Сумська, фото з фейсбук
Наталія Сумська, фото з фейсбук

За свою кар'єру Наталі Сумська здобула чимало нагород, зокрема вона володарка кінопремії "Золота дзиґа" за роль ворожки Явдохи у фільмі "Чорний ворон". До того ж
Сумська тричі отримувала театральну премію "Київська пектораль" та ще тричі була на неї номінована.
Колись народний артист України Богдан Бенюк сказав, що Наталія Сумська обдарована Богом та помазана талантом, адже її гра у театрі та кіно не зрівняється ні з чим.

"Наталя - Богом обдарована і помазана таланом. Міцна і вродлива. У кроках мудра та виважена, Наталя має виняткову акторську чуйку, тому й званнями не обділена, і образи втілює блискучі. Акторка такого штибу, як ця жінка, - рідкість! Вона у розквіті зараз, а за спиною ростуть крила, на яких вона полетить ще у багато ролей!", - зазначив він.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, Тіна Кароль осоромилася прямо на сцені: сукня злетіла з пишних грудей. Артистка стояла за блискучим столом, примірявши вечірню сукню кольору фуксії і обговорюючи виступ хореографів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Сергій Бабкін після операції несподівано змінив стать: блискуче плаття і шпильки

Знай.ua писав, Дантес на підборах зворушив зізнанням про дружину Дорофєєвої: "Мені дісталася..."