На Львівщині останнім часом нормалізується епідеміологічна ситуація, тому регіон вже з наступного тижня може вийти з "червоної" зони карантинних обмежень.
Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА.
Наразі Львівщині перебуває у "червоній" зоні карантинних обмежень, проте останнім часом спостерігається тенденція до зниження захворюваності на коронавірусну хворобу. На 14-ий тиждень року на 4,8%, а на 15-ий - на 26,86%.

Карантин в Україні, скріншот з відео
Карантин в Україні, скріншот з відео

"Так, впродовж останніх 14 днів встановлено, що інтенсивний показник захворюваності на 100 тисяч населення у Львівській області зменшився на 15,56%. Якщо така динаміка буде продовжуватись і надалі, то область має всі шанси вийти з "червоної" зони вже наступного тижня. Але дотримуватись правил безпеки слід незалежно від того діє карантин чи ні", – зазначив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Згідно моніторингу захворюваності населення Львівської області на COVID-19, за період пандемії зареєстровано 123874 підтверджених випадків COVID-19, померло – 3064 особи, одужало – 90142 особи (станом на 20.04.2021р.).

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.ua, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знай.ua писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.