Цьогоріч весна не надто тішить львів'ян теплою та сонячною погодою. Синоптики обіцяють, що найближчими днями на Львівщині будуть грози та пориви вітру до 20 м/c. Такі погодні зміни зумовить циклон із Заходу.

Про те, коли варто очікувати потепління розповів синоптик Валерій Єлісеєв, передає "Суспільне".

Варто зазначити, що у четвер, 22 квітня на Львівщині буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вранці та вдень дощ, в горах — дощ із мокрим снігом, місцями грози. Пориви західного вітру до 15-20 м/с Жовтий рівень небезпеки. Температура вночі від 2 до 7 градусів тепла, вдень — +9-+14.

Дощова погода, фото Уніан
Дощова погода, фото Уніан

23-25 квітня буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень — дощ, мокрий сніг. Вночі та вранці — ожеледиця. Вітер західний — 9-14 м/с. Вночі та вранці заморозки — 0-5 градусів морозу. Температура вдень від 5-10 тепла. Другий рівень небезпеки — помаранчевий.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Вже в понеділок, 26 квітня синоптики прогнозують покращення погоди. Температура вдень підніметься до 12 градусів тепла. Втім до кінця квітня погода буде нестійкою.

Синоптик розповів, що на Львівщині слід очікувати потепління вже на початку травня. При цьому на Великдень імовірніше у регіоні спостерігатиметься сонячна та безхмарна погода.

Нагадаємо, квітень змусить українців зняти куртки і схопити парасольки: коли чекати тепла.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптик Наталка Діденко попередила про " тепловий вибух "у квітні:"сміливо на свіже повітря".

Також Знай.ua писав, що писанки на Великдень, магічне значення квітів.