Популярна українська співачка Ірина Федишин має досить широку аудиторію шанувальників. Саме тому зірка часто тішить їх новими піснями, так нещодавно вона презентувала авторську пісню під назвою "Обійми".
До того ж щоб бути ще ближчою зі своїми фанатами Федишин досить активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram. Тут вона ділиться з ними новими світлинами, подробицями з життя чи корисними порадами.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Нещодавно зірка вирішила запитати у своїх підписників про що ж в останні два тижні вони мріють. При цьому вона зізналася, про що зараз мріє й сама.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

"А знаєте, думки які крутяться у нашій голові дуже часто відбуваються в реальності. Закон про силу тяжіння ніхто не відміняв )😉 Тому щиро бажаю, щоб ваші мрії збувалися ❤️ Як мінімум, мої думки про погоду почали збуватися 😂 Вона сьогодні досить не погана ))) У Львові нарешті перестав падати дощ і вийшло сонечко 🌞🌿", - зазначила Ірина Федишин.

Нагадаємо, Ірина Федишин нахилилася над камерою так, що груди ледь влізли в об'єктив.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.

Також портал Знай.uа писав, що втомлена Ірина Федишин показала, як вчить уроки на дистанційці: батьки зрозуміють.