Відома українська співачка Ірина Федишин розповіла, як познайомилася зі своїм чоловіком та продюсером Віталієм Човником. Артистка зізналася, що саме він першим побачив у ній успішну співачку.
Співачка розповіла, як вона познайомилася зі своїм чоловіком у програмі "Життя відомих людей".
Ірина ще з юності писала авторські пісні та під час навчання у Львові на економічному факультеті їздила з ними на фестивалі та корпоративи. На одному з таких концертів її запримітив її майбутній чоловік. На той момент Віталій Човник працював музичним редактором у Івано-Франківську та запропонував талановитій співачці співпрацю.
Ірина Федишин з чоловіком, фото з instagram
Ірина Федишин з чоловіком, фото з instagram

"Йому дуже сподобався мій виступ, і він прийшов взяти пісні для того, щоб крутити їх на радіостанції. Потім він дуже довго мені надзвонював, і я думала, чого він мені телефонує. Він у Франківську, я у Львові, як то таке буде зустрічання?" - згадала Ірина Федишин.

Зірка зізнається, що Віталій взяв її своєю наполегливістю. При цьому саме він розгледів у студентці майбутню зірку та взявся їй допомагати у кар’єрі співачки. А за пів року після початку роману освідчився їй під час вечері у ресторані.

Ірина Федишин з чоловіком, фото з instagram
Ірина Федишин з чоловіком, фото з instagram

"Ми просто вечеряли, і в один момент він покликав офіціанта, який приніс на підносі квіти і коробочку з обручкою", - каже Ірина Федишин.

Тоді артситка відповіла йому заповітне "так", адже дуже кохала цього чоловіка. З того моменту пройшло 15 років. За цей час їм вдалося побудувати міцний творчий та сімейний тандем. Наразі пара виховує двох синочків Юрчика та Олежика.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Ірина Федишин нахилилася над камерою так, що груди ледь влізли в об'єктив.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.

Також портал Знай.uа писав, що втомлена Ірина Федишин показала, як вчить уроки на дистанційці: батьки зрозуміють.