На Львівщині під час перевезення дітей раптово помер водій шкільного автобуса. Зазначається, що водію стало погано просто під час руху.
Про це повідомляє інформацій портал "zaxid.net".
Так, стало відомо, що у понеділок, 19 квітня, у місті Червоноград на Львівщині раптово помер 62-річний водій автобуса "Школярик", який віз дітей з навчального закладу. Варто зазначити, що ця пригода сталася близько 17:15.

Фото ДК Захід
Фото ДК Захід

Водієві шкільного автобуса стало погано просто під час руху. Чоловік встиг зупинитися, після чого вийшов з автобуса і помер. У цей час в автобусі перебували діти. Очевидці події намагалися надати водієві першу допомогу, однак його життя врятувати не вдалося.
На місці пригоди працювали слідчі поліції та медики екстреної швидкої допомоги. Наразі особу водія вже вдалося встановити – це 62-річний мешканець Червонограда. Наразі причину смерті водія шкільного автобуса будуть встановлювати фахівці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще