Ірина Федишин останнім часто досить активно взялася за розвиток своєї кар'єри. Тому зірка досить часто тішить фанатів хітами та участю у різноманітних телешоу. Не забуває зірка і про соціальні мережі, тому у своєму Instagram активно ділиться новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Ірина Федишин опублікувала в Instagram миле фото зі своїм коханим чоловіком Віталієм Човником. Відзначимо, що він є й продюсером співачки. Парі вдалося налагодити не лише гарний творчий тандем, а й сімейне життя, тому подружжя виховує двох синочків Олежика та Юрчика.

Ірина Федишин з чоловіком, фото з instagram
Ірина Федишин з чоловіком, фото з instagram

На опублікованому фото зірка позує разом зі своїм чоловіком на фоні кімнати. Подружжя ніжно притислося один до одного і посміхається на камеру. Ірина Федишин одягла білу футболочку та масивні сережки, співачка доповнила свій образ стильним плетінням на бік.
Чоловік Ірини Федишин на фото позує у чорній футболці з принтом та синій кофті у клітинку.

Ірина Федишин з чоловіком, фото з instagram
Ірина Федишин з чоловіком, фото з instagram

" Усім гарної неділі ❤️ @vitaliy_chovnyk #ІринаФедишин #сіммя", - так Ірина Федишин підписала опубліковане фото.

Користувачі мережі у коментарях також побажали зірці гарної неділі:
" Спасибі😘 Вам також щиро бажаю гарної неділі, легкого дня, прекрасного настрою та чудового самопочуття !))😍🙌❤️", - написали фанати Федишин.

Нагадаємо, що дружина Дзідзьо Slavia заговорила про обійми коханого: "мрії збуваються"

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", скандал на шоу "Маска": Злата Огневич у костюмі Сонця розгнівала українців

Також, "Знай.uа" писав, що Аліна Гросу вся в чорному різко змінила зовнішність: "Виходячи з ваших смаків"