У неділю, 18 квітня, на Львівщині раптово помер голова Золочівської райради Ігор Криськів.

Сумну новину повідомила голова Львівської облради Ірина Гримак на своїй сторінці у Facebook.

"Сумна звістка сколихнула сьогодні Львівщину. Несподівано відійшов у вічність голова Золочівської районної ради, депутат Львівської обласної ради VI скликання, член партії "Європейська Солідарність" Ігор Криськів. Від імені депутатського корпусу обласної ради висловлюю щирі співчуття рідним та близьким. Ми разом із Вами у ці скорботні дні. Вічна та світла пам‘ять!", - написала Ірина Гримак.

Помер голова Золочівської райради Ігор Криськів, скріншот

Користувачі залишили під публікацієї численні коментарі із співчуттями родині померлого. Земляки посадовця відзначають, що він був порядною людиною, патріотом та зразковим сім'янином.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України. У віці 92 років помер Костянтин Шаша - народний артист України, якого обожнювали тисячі глядачів.

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів.

Портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів".