У Львові незабаром має з’явитися новий Центр матері і дитини. Про це повідомив у Telegram секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак.

Як зазначається, будівельні роботи мають розпочатися вже цього року. Вже зараз зрозуміло, що майбутньому Центру необхідна буде високоякісна діагностика та фахівці в різних галузях, які цілодобово і щодня перебуватимуть поруч - у в Лікарні швидкої медичної допомоги.

Майбутній лікувальний заклад матиме п’ять тисяч квадратних метрів площі, і розрахований майже на 130 ліжко-місць.

У ньому розмістять приймальне відділення, пологове відділення, відділення сумісного перебування матері та дитини, операційний блок, дитячу кардіохірургію, дитячий стаціонар, центр неонатології та багато інших відділень.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Інвестувати у будівництво лікарні має намір громадянин США, засновник і СЕО компанії «Віннер Груп Україна» Іван Гинянський.

Благодійник має намір виділити чотири мільйона доларів з осбистих грошей, щоб фінансувати проект.

Додамо, що батьки мецената – емігранти з України, які виїхали до Сполучених Штатів у 1930-ті роки.

Раніше ми повідомляли, у Польщі вигадали, як заманити українців на заробітки.

Як повідомляв "Знай.uа", в Україну під виглядом ялинок пересилали зброю з Канади, видав "ствол".

Також "Знай.uа" писав, що як навчають чарівних вівчарок і спанієлів шукати вибухівку і тютюн.