Мер Львова Андрій Садовий попросив не тиснути на комісію, яка прийматиме рішення про послаблення карантину.

Про це повідомляє Depo.Львів.

Так, Андрій Саовий відмітив, що у п'ятницю, 16 квітня у Львові прийматимуть рішення про послаблення карантину. Це зроблять після консультації з медичними працівниками. Варто зазначити, що попри зменшення динаміки захворюваності на коронавірус, в лікарні все ще поступає чимало хворих у важкому стані.

Андрій Садовий, фото ЛМР
Андрій Садовий, фото ЛМР

"Наші лікарі кажуть, що хворі надходять у дуже важких станах і одразу потрапляють у реанімацію. Сьогодні збираємо штаб, завтра проведемо комісію з надзвичайних ситуацій. На ній буде вирішено чи можна дозволяти роботу ринків, літніх терас та початкової школи. Я прошу не тиснути на комісію!", – наголосив Андрій Садовий.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто зазначити, що станом на 15 квітня кількість мешканців Львова, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19 за попередню добу 203. Летальні випадки по області – 17. Вилікувалися в області – 473.

Нагадаємо, раніше Відомий медик порівняв локдаун в Україні та Ізраїлі: "це дитячий садок".

Як повідомляє портал Знай Ляшко назвавши дату виходу Прикарпаття з "червоної зони": перемогли. Віктор Ляшко заявив, що з 10 квітня Івано-Франківська область може перейти в "жовту зону" карантину.

Також Знай писав, що Кабмін поки не буде вводити тотальний локдаун, але ситуація напружена: Денис Шмигаль подякував місцевій владі.