У Львові розшукують безвісти зниклу жінку, яка вийшла з дому та не повернулася.
Про це у соціальній мережі фейсбук повідомив очільник "Варта-1" Ігор Зінкевич.

Так, стало відомо, що відділом №4 Львівського районного управління поліції встановлюється місцеперебування безвісти зниклої Шаршакової Вікторії Володимирівни. Відомо, що жінка 1987 року народження проживає за адресою вулиця Заводська 36.

Зникла Шаршакова Вікторія, фото з фейсбук
Зникла Шаршакова Вікторія, фото з фейсбук

Жінка вийшла з дому у вівторок, 13 квітня близько 06:00 год та до цього часу не повернулась. Наразі про її місцеперебуванні нічого не відомо.
На момент зникнення жінка була одягнена у сині джинси та бежеве взуття. З собою мала рюкзак чорного кольору із червоними вставками.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цю жінку, або знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або за номером телефону 0969410917, важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я жінки.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще