На Львівщині сталася НП, маршрутка просто на ходу "загубила" колесо.
Про це повідомив перевізник рейсу Йосип Дяків (“Транс-Екіпаж”), передає "Варто - Галицькі новини".
Так, стало відомо, що на Львівщині автобус, який здійснює пасажирські перевезення на рейсі "Дрогобич-Трускавець", загубив колесо по вулиці Трускавецькій у Дрогобичі. Зазначимо, що це сталося зранку, у середу, 14 квітня.

Фото: Варто - Галицькі новини"
Фото: Варто - Галицькі новини"

На момент цієї НП у салоні автобусу перебувало четверо пасажирів. За пів години маршрутка курсувала далі, водій самотужки встановив колесо назад. Причиною виходу з ладу називає неякісні запчастини.

“Капітальний ремонт транспортний засіб проходив місяць тому, тоді змінили всі необхідні запчастини. Минулого тижня було техобслуговування. Огляд проводять щоранку. Чому так сталось? Через неякісні заводські запчастини”, – зазначив Дяків.

Фото: Варто - Галицькі новини"
Фото: Варто - Галицькі новини"

Нагадаємо, що київські перевізники через локдауну підняли ціну на проїзд – список "золотих" маршруток.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, нахабні малолітки в метро влаштували пекло мамі з малюком - "матюкалися і курили в обличчя".

Також Знай.uа писав, що у Києві водій маршрутки влаштував сцену ветерану АТО, оскільки чоловік має право безкоштовного проїзду.