Тоня Матвієнко - популярна українська співака, яка має досить широку аудиторію прихильників. Саме тому зірка частенько тішить своїх підписників новими хітами та відеороботами.
Окрім цього артистка досить активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram, тут вона ділиться з підписниками новими світлинами чи подробицями з життя.

Фото зі сторінки Тоні Матвієнко
Фото зі сторінки Тоні Матвієнко

Цього разу Тоня Матвієнко у своєму Instagram показала, який сюрприз підготували дня неї подруги. Вони підготували та записали відео танцю під пісню Тоні "Вітер". Такий сюрприз дуже розчулив співачку, тому вона вирішила поділитися відеороботою зі своїми фанатами.

Фото зі сторінки Тоні Матвієнко
Фото зі сторінки Тоні Матвієнко

"Хочу з вами поділитися сюрпризом від подружок. Мої супер Girls ⭐️❤️ найкращі 💋", - так Тоня Матвієнко підписала опубліковане відео.

Офіційне відео на пісню "Вітер" виконано в чорно-білій стилістиці. Знімання проходили на території Національного комплексу "Експоцентр України". Слова пісні належать авторству Віталія Телезина, Наталії Дзеньків та Віктора Ровінського. Музику до пісні "Вітер" написав Віталій Телезин.