На Львівщині розшукують безвісти зниклого неповнолітнього хлопця, який вийшов з дому та не повернувся.

Про це повідомляє очільник "Варта-1" Ігор Зінкевич.
Так, стало відомо, що відділ поліції №5 Львівського районного управління поліції ГУНП у Львівській області встановлює місце перебування неповнолітнього Шняк Максима. Відомо, що 15-річний хлопець вийшов з дому у вівторок, 13 квітня у місті Жовква. Наразі про його місце перебування невідоме.

Фото Варта-1
Фото Варта-1

Відомо, що хлопець міг направитись маршрутними таксі у Львів. На момент зникнення хлопець був одягнений у чорну куртку та кеди білі з елементами чорного.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цього хлопця чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або ж за номером телефону 0983910011. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я хлопця.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще