У понеділок, 12 квітня, у Львові провели чергове засідання міськштабу з протидії коронавірусу, в ході якого обговорили питання проведення найближчих громадських заходів.

"На сьогоднішньому засідання міського штабу ми обговорили ряд важливих питань. Зокрема ми запланували проведення комісії з питань ТЕБ і НС, де буде розглянуто протоколи щодо тих закладів, які грубо порушували карантин на вихідних. Це абсурд, коли більшість закладів виконують вимоги локдауну, а дехто їх суттєво порушує", - повідомили у пресслужбі ЛМР.

Також чиновники обговорили карантинні обмеження під час великих свят, таких як День Львова (1 травня) та Великдень (2 травня).

"Відтак ми обговорили формат, в якому вони будуть відбуватись. Зрозуміло, що це не буде звичний формат, без масових заходів, але впродовж тижня ми деталізуємо, яким чином це все буде відбуватися. В будь-якому випадку, буде дотримало всіх карантинних обмежень, адже Львів продовжує перебувати в "червоній" зоні", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше повідомляли, Садовий розгорне у Львові найбільшу лікарню для хворих на коронавірус.

Як повідомляв Знай.uа, батьки хочуть отримувати 35% окладу вчителя на дистанційці: "Від тижня навчання вдома".

Знай.uа писав, львівський лікар розповів, коли закінчиться пандемія: мужайтеся, українці.