Ольга Фреймут - відома українська телеведуча, яка отримала широку популярність завдяки програмі "Ревізор". Окрім цього телезірка була ведучою понад десятка проєктів.
Так, на фан-сторінці Ольги Фреймут в Instagram під назвою "freimuteam" опублікували архівне фото зірки та уривок з її книги "Де їсть і з ким спить Фреймут".
У опублікованому уривку Фреймут поділилася роздумами про те, що не можна безвідповідально ставитися до свого життя. Потрібно до всього ставитися з розумом та продумувати кожен крок.

Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam

"Уявіть собі потойбіччя. Сидить Бог з архангелами, і щось відбувається таке, що люди народжуються, вирує життя. Здійснилося: у тебе Є ЖИТТЯ. Хіба можна вчинити з ним безвідповідально? Невже можна ставитися до себе безвідповідально?", - зазначила Фреймут.

Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam

На оприлюдненому архівному знімку Ольга Фреймут позує на фоні кімнати. Телезірка одягла білу сукню та доповнила її зеленим паском. Аби образ був більш гармонійним вона одягла намисто, яке за кольором перекликається з паском.

Нагадаємо, Ольга Фреймут розстебнула ґудзики і показала, як правильно фотографуватися: "Над прірвою і на даху". Ольга Фреймут поділилася правилами етикету, які стосуються фотографій

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", засмучена Ольга Фреймут поскаржилася на чоловіків: "Терпимо століттями". Фреймут заговорила про стереотипи

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Фреймут відвезла старшу доньку до грузинів: подалі від домашніх турбот. Ольга Фреймут разом з донькою Златою відправилися у мандрівку.