У Львові чоловік у стані наркотичного сп'яніння, стрибав на автомобілі під час руху.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівської області.
Так, стало відомо, що вчора, близько 23:00 патрульні отримали виклик на проспект Червоної Калини. Зазначалося, що невідома особа кидається на автомобілі під час руху.
На місце відразу вирушив наряд правоохоронців. Невідомий стрибнув на дах транспортного засобу.

Фото — стоп-кадр з відео очевидців.
Фото — стоп-кадр з відео очевидців.

Поліцейські зняли порушника з автомобіля і доставили у відділ поліції N°2 Львівського районного управління поліції. За словами правоохоронців, чоловік поводився неадекватно і був у стані зміненої свідомості. Власниця пошкодженого автомобіля написала заяву.

Виявилося, що це 34-річний львів'янин, який перебуває в активному розшуку за крадіжку та грабіж вчинені повторно. Чоловік був під дією синтетичного наркотику. Його шпиталізували у медичний заклад. Цією справою будуть займалися львівські слідчі.

Нагадаємо, стало відомо про новий законопроект від депутатів Верховної Ради. Образа поліцейських тепер каратиметься за законом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Знай повідомляв, що поліція в Лудзькому воєводстві Польщі затримала чоловіка, який напав, пограбував і образив громадянина України.

Нещодавно Знай передавав, що на Хмельниччині невідомі пограбували церкву. Повідомлення про пограбування церкви, що знаходиться в селі Піддубці Славутського району надійшло до Славутського відділу поліції.