На Тернопільщині віряни попрощалися з 24-річним священником, а його тіло доправили у сусідню область і поховали у селі Магерів, Львівської області.

Про це повідомляє "galas".

Так, стало відомо, що у вівторок, 6 квітня у храмі Пресвятого Серця Христового у селі Великі Гаї Тернопільського району провели заупокійну Святу Літургію за новопереставленим отцем Любомиром Малоїдом. Священник довго лікувався від коронавірусу.

Фото: "galas"
Фото: "galas"

"Ми пригадуємо його Священство, його «так» на покликання Христа. Він радо зголосився відповісти на це покликання, його служіння було дуже коротким, але дуже знаковим для нас усіх: таланти він присвятив для звершення свого служіння, мав добру вдачу, готовність послужити", - сказав декан Тернопільський о. Віталій Козак.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Після прощання з отцем Любомиром Малоїдом його тіло доставлять на Львівщину у село Магерів, Жовківського району де й поховають.

Фото: "galas"
Фото: "galas"

Варто зазначити, що Отець Любомир Малоїд народився 29 серпня 1996 року у селищі Магерів, Жовківського району, Львівської області. Закінчив богословські студії у Тернопільській духовній семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого.

Нагадаємо, відомий американський письменник і сценарист, автор сценарію до фільму "Горбата гора" Ларрі Макмертрі помер на 85-му році життя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", загибель підлітка в Прилуках отримала загадкове продовження: знайшли перекопану землю.

Також "Знай.ua" писав, що загадкова смерть прикордонника на Закарпатті не дає спокою українцям: "Його вбили".