На Львівщині сталася НП, там легковик течією знесло в річку.
Про це повідомили в пресслужбі управління "ДСНС Львівської області".
Так, стало відомо, що в понеділок, 5 квітня в селі Верхнє Синьовидне в річці виявили автомобіль. Відомо, що легковий автомобіль знесло течією, коли той переїжджав через річку. На місце НП відразу ж викликали наряд рятувальників ДСНС, щоб вони витягли автомобіль з пастки.

Фото: ДСНС у Львівській області
Фото: ДСНС у Львівській області

Зазначимо, що повідомлення про авто, що впало в річку, надійшло до Служби порятунку о 16:13. Відтак, на місце прибули рятувальники, які за допомогою альпіністського спорядження зафіксували автомобіль буксирувальним тросом до лебідки вантажного автомобіля ЗІЛ-131.

Фото: ДСНС у Львівській області
Фото: ДСНС у Львівській області

Автомобіль мешканця Львівщини вдалося витягнути з річки на берег о 19:00.

Раніше ми повідомляли, ДТП в Польщі забрала життя українця, гарував заради дітей і знайшов смерть.

Як повідомляв "Знай.ua" безсовісні злодюжки викрали у вагітної Українки найважливіше.

Також "Знай.ua" писав, що доля судна в Суецькому каналі повторилася вже на суші, тисячі машин застрягли в пробці через вантажівку Evergreen.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще