На Львівщину у деякі місцеві парки після зимівлі вже повернулися лебеді. Пернаті вже неповну тішать місцевих жителів.
Про це повідомляє "Варта-1".
Так, стало відомо, що у п'ятницю, 2 квітня на озеро у Стрийському парку після зимівлі повернулися лебеді. Через повернення пернатих багато містян захочуть їх нагодувати, проте адміністрація наполегливо просить відвідувачів не годувати лебедів, адже це може зашкодити їх здоров’ю.

Стрийський парк. Фото Варта-1
Стрийський парк. Фото Варта-1

При цьому вони зазначили, працівники парку щоденно годують їх спеціальним збалансованим кормом. Двічі на день лебеді отримують збалансоване харчування.

"А годування хлібом — взагалі шкідливе для птахів, як і неконтрольоване харчування. Тому дуже просимо наших відвідувачів із розумінням ставитися до такого прохання. Ми повинні бути відповідальними щодо природи, перш за все не завдавати шкоди», — зазначають в адміністрації Стрийського парку.

Варто зазначити, що на озеро у Стрийський парк повернулися двоє білих і четверо чорних лебедів.

Тим часом мандрівник з Прикарпаття Мирон Мірецький пересувався по гірському масиву Горгани, де зустрів двох рисей фото яких опублікував на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Також портал Знай писав, що набережну Ужгорода облюбували білосніжні красені - в теплі краї не заманиш. Чотири Лебеді оселилися цього року в річці Уж.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також портал Знай писав, що небайдужі українці прихистили самотнього лебедя: чарівний будиночок на воді