На Львівщині через паліїв трави було знищено автомобіль. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook, посилаючись на ДСНС.

Як зазначається, повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам у четвер, 1 квітня, приблизно о 17:45. Мешканці села Бучали, Комарнівської МТГ, розповіли, що внаслідок підпалу трави вогнем повністю знищено автомобіль марки «Ford».

На місце події вирушила пожежна бригада 45-го державного пожежно-рятувального поста селища Велика Любінь.

Поки рятувальники прибули, полум’я повністю охопило суху траву поблизу автомобіля та сам автомобіль. Транспортний засіб вже весь був охоплений вогнем.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Локалізувати пожежу вдалося до 18:21, а вже через чотири хвилини її повністю ліквідували.

Результатом пожежі стали згорілі 80 квадратних метрів сухої трави та повністю знищений автомобіль.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що на Прикарпатті відомому журналісту намагалися спалити магазин, чоловік підозрює п'яного чиновника Зеленського

Також портал "Знай.ua" писав, що на Львівщині старшокласник з психічними розладами підпалив школу-інтернат

Також портал "Знай.ua" писав, що на Тернопільщині пенсіонерка-героїня витягла трьох дітей з палаючого будинку: "мені підказало серце"