У Львові розшукують 83-річного чоловіка, який зник без вісти. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook, посилаючись на Службу розшуку людей.

Як зазначається, розшуком чоловіка займається ЛРУП ГУНП у Львівській області.

Родичі розшукують Брездень Ореста Михайловича, 1938 року народження, який 2 квітня 2021 року вийшов з дому, і тепер місце його перебування - невідоме.

Чоловік виглядає на свій вік, повнуватої статури. Коротко стрижений, сивоволосий, із залисинами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Усіх, хто володіє інформацією про те, де може перебувати пенсіонер, просять повідомити до поліції за номером 102 або +380 67 58 97 707.

«Можливо, людина пішла на дачу і заночувала... уточніть, в якому напрямку звертати увагу, і район...», - просять у коментарях небайдужі львів’яни.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.