У Львові 1 квітня у Шевченківському районі, на вулиці Хорвацькій, пізно ввечері у масовій бійці зійшлися місцеві роми. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, розбороняти побоїще прибула місцева поліція.

“По вул. Хорватська 12, масова бійка. Поліція і ТОР вже прибула – наводить порядок” – розповіли у спільноті.

Подробиці інциденту та причина конфлікту поки що не відомі.

«Розганяли, як псів, треба було кинути петарди», «Та хай позабиваютьcя», «А що, так можна було?!», «Треба було їм кинути ножі і сокири», - пишуть у коментарях львів’яни.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

«Поліція приїхала їх захищати, охороняти, то їх хліб, бо коли вони обкрадають - поліції немає», - обурюються городяни.

«Виручку не поділили», «Не поділили зону, де працюють - у них теж йде боротьба за місце», - вважають місцеві мешканці.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру.