Львівських юнаків почали забирати до армії – стартувала весняна призовна кампанія. Про це повідомили у Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Як зазначається, заплановано цієї весни призвати до лав військовослужбовців 655 юнаків: 286 молодих людей служитимуть у Збройних Силах України, 224 – в Національній гвардії України, ще 25 – у Державній службі спеціального транспорту, та 120 осіб – у Державній прикордонній службі України.

Відомо, що на службу призиватимуть молодих людей у віці від 18 до 27 років, якщо вони придатні до проходження військової служби в ЗСУ.

Хлопці, які мають вищу освіту, служитимуть впродовж року, без вищої освіти – півтора року.

Цьогоріч молодих людей також чекає тестування на Covid19. Також новопризваних хлопців відправлять на двотижневу обсервацію.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше В Україні запропонували скасувати строкову службу, призовники скаржаться: "змушені ховатися, щоб жити спокійно"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Призов до ЗСУ та дострокове розірвання контракту: українці вирішили, якою має бути армія

Також «Знай.uа " писав, що Українці просять Зеленського скасувати призов до армії: "має бути вибір"