У Росії вчителька намалювала двійку на лобі першокласниці за те, що дівчинка розмовляла на уроці малювання.
Про це повідомляє ProUfu.
Так, стало відомо, що у Башкирії в РФ у школі виник скандал, там вчителька намалювала на лобі першокласниці двійку. Як з'ясувалося, на уроці малювання в одній зі шкіл міста Кумертау учениця першого класу розмовляла з іншими дітьми в аудиторії.

Фото: Daily Storm
Фото: Daily Storm

Це не сподобалося вчительці, тому вона вирішила поставити незадовільну оцінку до альбому. Натомість дівчинка заявила, що у неї його немає. Після цього педагогиня взяла кулькову ручку і намалювала двійку на лобі школярки.
Як зазначається, нібито однокласники дівчинки з вчинку вчительки сміялися і не підтримали дівчинку. Сама ж дитина після уроку змила напис зі свого обличчя.
У школі підтвердили, що такий інцидент дійсно був. Найімовірніше, якщо провину вчительки буде доведено, її звільнять. Наразі триває розслідування інциденту, справою зайнялася поліція.

Фото: Daily Storm
Фото: Daily Storm

Нагадаємо, що українець защебетав солов'їною на Донбасі і отримав несподіваний комплімент: "Скучили"

Як повідомляє портал Знай вчительку та вдову героя АТО зацькували через українську мову: "примушує дітей..."

Також Знай писав, що жодних фемінітивів і "проектів": суд Києва скасував новий український правопис

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще