У Львові лікарі провели надскладну операцію, та врятували 37-річну жінку.
Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Так, стало відомо, що у лікарні швидкої допомоги провели операцію із порятунку 37-річної Олени. Жінка майже місяць проходила з перфораційною виразкою шлунку і навіть про це не підозрювала. Організм сам фактично "прикрив" виразку печінкою, і це врятувало їй життя. Жінка неодноразово зверталася у приватні клініки, але там їй ставили неправильний діагноз.

фото ЛМР
фото ЛМР

Потрапивши до медиків лікарні швидкої допомоги, було встановлено діагноз — прорив перфораційної виразки шлунку. При таких важких станах виживають одиниці, тому було прийнято рішення оперативно готуватися до операції.

"Унікальний випадок, найцікавішим в цій історії є те, що при проривній виразці шлунку є лічені години для того, щоб врятувати пацієнта і зробити невідкладну операцію, однак організм сам „прикрив" виразку печінкою, що й, власне, врятувало життя пацієнтки", — пояснив лікар.

Львівські лікарі провели розділення усіх органів, усунули інфекцію та ушили отвір в шлунку. Наразі пацієнтка почуває себе добре та вже поїхала додому.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше Харківський медик показав жахи переповнених лікарень: "діти на апаратах, кисню в обріз"

Як повідомляє портал Знай.ua, Коронавірус з новою силою атакує харків'ян, медики приголомшили правдою: "швидше вмирають"

Також Знай.ua писав, що У Франківську померла медсестра, яка врятувала сотні життів: "ти була ангелом у білому халаті".