19-річну дівчину, яку розшукували у Львові знайшли мертвою. Місцеві правоохоронці вже затримали підозрюваного.
Про це повідомляє "zaxid.net".

Дар'я Косенок – 19-річна студентка Львівського національного університету. Дівчина проживала у гуртожитку і раптово зникла 29 березня. Про зникнення дівчини до поліції заявила матір студентки.

Фото: Варта-1
Фото: Варта-1

Вже ввечері 30 березня дівчину знайшли мертвою у квартирі на вулиці Личаківській. За інформацією правоохоронців на її тілі виявили множинні рани.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

Як стало відомо, студентка зустрічалася з хлопцем, не студентом університету. Вони разом винаймали квартиру, хоча постійно Дар'я проживала у гуртожитку. Зазначимо що саме власниця орендованої квартири викликала поліцію на місце вбивства.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

У середу, 31 березня правоохоронці затримали головного підозрюваного у вбивстві студентки Дар'ї Косенок. Це 19-річний хлопець, з яким зустрічалась дівчина. Якщо вину хлопця доведуть, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

Нагадаємо, раніше у Києві банда малоліток" пресувала "12-річного школяра на очах у перехожих:" тобі все одно п * зда"

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua синій киянин влаштував ДТП і вразив нахабством: "може я*ца показати?"

Також Знай.ua писав, що київський "Буфет" поїть гостей паленим алкоголем: навколо тіла, поліція безсила.