У Львові моніторингові групи спільно з правоохоронцями будуть у посиленому режимі перевіряти дотримання карантинних норм та обмежень.
Про це заявив мер Львова Андрій Садовий під час брифінгу, про це інформує пресслужба ЛМР.
Так, Садовий зазначив, що львів'янам слід уникати великого скупчення людей, аби зменшити ризики інфікування. При цьому він наголосив, що моніторингові групи та правоохоронці будуть слідкувати за дотриманням карантинних обмежень.

Андрій Садовий, скріншот із відео
Андрій Садовий, скріншот із відео

"Маска — це вже певна гарантія, що ти не будеш інфікований. Якщо ти лишній раз не йдеш у публічне місце, де концентрація людей, — це гарантія, що ти не будеш інфікований і будеш здоровий", - каже мер.

При цьому Садовий зазначив, що у європейських країнах, якщо вводять карантин, то на території всієї країни й такі заходи дають гарні результати. А в Україні зональні та регіональні карантини — не дають подібного ефекту.

" У Львові ще ніхто з голоду не помер. Зараз починаються дзвінки від керівників установ, які ми закрили, як це так. Ми для них можемо організувати зустріч з лікарями наших лікарень, щоб вони поспілкувались і побачили, яка є ситуація. Краще потерпіти тих 10 днів і потім нормально працювати, щоб медична система могла справитись", — прокоментував міський голова Львова Андрій Садовий.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.ua, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Знай.ua писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.